Η δήλωση εκδόθηκε από τον Ρώσο εξαγωγέα όπλων Rosoboronexport. Υπάρχουν επί του παρόντος περισσότερες από 10 διαμορφώσεις του πυροβόλου όπλου, συμπεριλαμβανομένων των τουφεκιών, των μεσαίων και βαρέων πολυβόλων που κατασκευάζονται

ΑΚ-47

 

Ένα εκατομμύριο επιθετικά τουφέκια Kalashnikov έχουν πωληθεί σε 30 χώρες για στρατιωτικές και πολιτικές χρήσεις από το 2010, δήλωσε ο Ρώσος εξαγωγέας όπλων Rosoboronexport στο πρακτορείο ειδήσεων TASS.

ΑΚ-12

Τα τελευταία χρόνια η Ρωσία έχει διαφοροποιήσει, βελτιώσει και αναβαθμίσει τα διάσημα τουφέκια AK, με μερικά να κατασκευάζονται με άδεια σε διάφορες χώρες όπως η Ινδία. Υπάρχουν επί του παρόντος περισσότερες από 10 διαμορφώσεις του όπλου, συμπεριλαμβανομένων τουφεκιών ελεύθερου σκοπευτή, μεσαίων και βαρέων πολυβόλων. Τα εργοστάσια της εταιρείας προσφέρουν για διάφορους τύπους σκοπευτών όπως για αθλητικούς σκοπούς και για στρατιωτικούς σκοπούς. Επιπλέον, τα εργοστάσια Kalashnikov κατασκευάζουν πυραύλους RPG, πυραύλους αντιαρματικών και τυφέκια ακριβείας που χρησιμοποιούν ειδικά πυρομαχικά για την επίτευξη στόχων υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της διείσδυσης τεθωρακισμένων οχημάτων που προστατεύονται από ελαφριά θωράκιση.

 

 

 

Απάντηση

Trending

Αρέσει σε %d bloggers: