Αξιωματούχος της Χαμάς αποκαλύπτει ότι η Χαμας δεν γνωρίζει που έχουν στοιβάξει τους ομήρους που έπιασαν οι Παλαιστίνιοι κατά την επίθεση στης 7 Οκτωβρίου .

Ο Αμπου Χαμιντ αξιωματούχος της Χαμάς επισκέφτηκε την Ρωσία και ανέφερε σε ένα από τα Ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων Kommersant “πρέπει να βρει πού έχουν κρυφτεί όλοι οι άνθρωποι που απήχθησαν,  η ομάδα ήταν πάντα πρόθυμη να απελευθερώσει αμάχους, αλλά χρειάζεται χρόνο για να τους βρει”. Όπως αναφέρει πρέπει να γίνει κατάπαυση πυρός για να επιτραπεί στην Χαμάς να βρει τους ομήρους που είναι στα χέρια διαφορών ομάδων εντός της Λωρίδας Γάζας και στην συνέχεια να τους επιστρέψει .

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αριθμός των ομήρων μέχρι και σήμερα ανέρχεται στους 233 σύμφωνα με την IDF. Ο εκπρόσωπος της IDF αντιναύαρχος Ντανιέλ Χαγκάρι, αναφέρει ότι ο αριθμός δεν είναι οριστικός καθώς ο στρατός συνεχίζει την ερεύνα του  για καινούριες πληροφορίες. Μεταξύ άλλων λέει ότι έχουν ιδιοποιηθεί οι οικογένειές των 229 ομήρων όπου δεν περιλαμβάνει τους 4 ομήρους που απελευθέρωσε η Χαμάς.

 

Πηγή: capital.gr

Απάντηση

Trending

%d